FAQ | Veelgestelde vragen

 

Kan ik mijn cabrio met softtop in de wasstraat wassen?

Ja dat kan! Wij hebben een speciaal programma voor auto's met een softtop/cabriodak.

Maximale doorrijhoogte

De maximale doorrijhoogte is 2.05 meter. Let op! Een imperial en/of dakkoffer is niet toegestaan, ook niet als de totaalhoogte onder de 2.05 meter is.

Hoe kan ik een Waspas aanvragen?

  • In de wasstraat
    Als u komt wassen, kunt u gelijk bij het binnen rijden aan de medewerk(st)er de Waspas aanvragen. U ontvangt hem dan direct en kunt meteen profiteren van de voordelen van de Waspas. Vervolgens kunt u online via deze website met uw Waspas inloggen via Waspas opwaarderen. Hiervoor vult u uw Waspasnummer en het wachtwoord in dat op de bon staat die u in de wasstraat heeft meegekregen. Zo kunt u op ieder moment uw tegoed, uw wasgeschiedenis, uw persoonlijke gegevens en inloggegevens inkijken en/of wijzigen
  • Online 
    Vul onderstaand formulier in en u kunt bij uw eerst volgende bezoek, uw pas ophalen bij de medewerk(st)er in de wasstraat, onder vermelding dat u online een Waspas heeft aangevraagd.

Hoe kan ik de Waspas opwaarderen?
U waardeert vóóraf uw Waspas op met een bedrag naar keuze. Hoe hoger het bedrag, des te meer korting u krijgt. Bij iedere wasbeurt ontvangt u een bon met daarop het verbruik en het restant tegoed. Uw Waspas is dus veilig in het gebruik. Opwaarderen kunt u online via de website met iDEAL of contant/per PIN bij de kassa van de wasstraat. 

Met welke bedragen kan ik de Waspas opwaarderen?
U kunt uw Waspas opwaarderen met € 30, € 50, € 100, € 200 of € 400. Hoe hoger het bedrag, des te meer wastegoed u er gratis van ons bij krijgt. 

LET OP! Als u via internet met iDEAL uw Waspas opwaardeert, ontvangt u nog eens extra tegoed!

Kan ik meerdere passen onder één tegoed aanvragen?

Jazeker, graag even aangeven aan de kassa dat u graag een extra pas wilt hebben onder de 'hoofdpas' hierbij is het saldo voor beide passen van toepassing en kan er ook op beide passen saldo worden opgewaardeerd.
U kunt dit ook online via info@carpro.nl doorgeven.

Hoe kan ik met mijn Waspas inloggen op de website?

Ga naar inloggen op de website, waar u eenvoudig kunt inloggen met uw pasnummer en wachtwoord. Zo kunt u op ieder moment uw tegoed, uw wasgeschiedenis en uw persoonlijke gegevens inkijken en/of wijzigen.

Tip: Vul uw persoonlijke gegevens online in. Mocht u uw Waspas ooit verliezen of kwijt raken, dan kunt u eenvoudig aanspraak maken op uw tegoed. Indien wij geen gegevens van u hebben, kunt u er geen aanspraak op maken en het zou uiteraard zonde zijn als u dan uw tegoed kwijt bent.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt?
U kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via 'Wachtwoord vergeten'. U krijgt dan direct een nieuw wachtwoord toegestuurd via email. Mocht uw emailadres niet bij ons bekend zijn, dan kunt u bij de eerst volgende wasbeurt bij de kassa een nieuw wachtwoord krijgen.

Ik ben mijn Waspas kwijt? 
U kunt ons een email sturen met uw gegevens. Er wordt dan een nieuwe pas voor u aangemaakt.

* Voorwaarden voor gratis wasbeurt op uw verjaardag:

  • Uw geboortedatum moet bij ons bekend zijn. Uw gegevens zijn na ontvangst van de Waspas door u via deze website ingevuld, waarbij de geboortedatum niet ontbreekt. De geboortedatum is slechts éénmaal in te vullen en later niet meer te wijzigen. De gegevens die in het systeem staan, zijn bindend.
  • Het is mogelijk om één dag voor uw verjaardag, op uw verjaardag of één dag na uw verjaardag te komen om uw auto gratis te laten wassen.
  • Uw verjaardagswasbeurt kost u helemaal niets! Om misbruik te voorkomen, stellen wij de regel dat er minimaal een bedrag van € 10,- op de Waspas moet staan.
  • Wanneer u meerdere passen gebruikt op één account, heeft u per kalenderjaar maar bij één pas recht op een gratis wasbeurt.

Uw tegoed is onbeperkt houdbaar, er is geen restitutie van passaldo.

Nieuws en acties
CarPro Best geopend

CarPro Best geopend


Lees verder >
Nieuwe vestigingen van CarPro

Nieuwe vestigingen van CarPro


Lees verder >