Nieuwe dienstverlening bij CarPro Helmond: Carcleaning

Bij de vestiging van CarPro Helmond is recent een PURIS Experience Center geopend. Dit is de tweede locatie onder de noemer PURIS  Het bedrijf PURIS Europe uit Schijndel heeft dit Experience Center volledig ingericht en zal deze ook voor eigen verantwoordelijkheid exploiteren.

Bij het PURIS Experience Center bij CarPro Helmond kunt u terecht voor uitgebreide Carcleaning dienstverlening, koplampen polijsten, verwijderen van krassen en uitdeuken zonder spuiten. en nog veel meer

We wilden autopoetsen en het herstel van kleine krasjes en schades binnen onze waslocatie(s) integreren, hiervoor zijn we op zoek gegaan naar een partner welke op deze disciplines gespecialiseerd is en staat voor dezelfde kwaliteitsnorm en uitstraling heeft als CarPro met autowassen. Dat is uiteindelijk PURIS Europe geworden.

Marcel Seuren is de ondernemer die de locatie exploiteert onder de naam, “de Autopoetsspecialist” deze Helmondse Puris-locatie zal exploiteren. Mocht u vragen hebben kunt u hem bereiken op 06-26081359

Nieuws en acties
Pasen 2019

Pasen 2019

Wij zijn gewoon geopend met Pasen van 10.00 tot 17.00 uur! Én geven onze klanten een leuk presentje cadeau, vanaf goede vrijdag 19 april a.s. zolang de voorraad strekt.
Actie CarPro Helmond en Nuenen

Actie CarPro Helmond en Nuenen


Lees verder >
Actie CarPro Weert

Actie CarPro Weert


Lees verder >