Uitbreiding & vernieuwing bij CarPro Carwash!

CarPro Carwash bestaat dit jaar alweer 13 jaar. In deze periode is er veel gebeurd: diverse verbouwingen, allerlei ontwikkelingen en innovaties, de realisatie van nieuwe vestigingen, nieuwe wasboxen etc. Maar wij zitten niet stil!

Vernieuwing CarPro Weert

Service en kwaliteit vinden wij belangrijk en daarom blijven we innoveren en vernieuwen. Daarom heeft CarPro Weert onlangs een grondige metamorfose en vernieuwing ondergaan. Daarnaast is er een nieuw stofzuigerplein gerealiseerd waar u – net als bij de vestigingen in Nuenen en Helmond – gratis kan stofzuigen. 

Nieuwbouw CarPro Best

Verder zal CarPro de komende jaren verder uitbreiden met nieuwe vestigingen. In 2022 zal een splinternieuwe vierde vestiging van CarPro worden gerealiseerd in Best. CarPro Best zal worden geopend aan de Zandstraat (naast bouwmarkt Hornbach) op bedrijventerrein ‘t Zand.

Nieuwbouw CarPro Someren  

De vijfde CarPro vestiging zal gerealiseerd worden aan de Witvrouwenbergweg in Someren: een centraal punt tussen de gemeenten Someren en Asten. Met de bouw van deze vijfde vestiging, zal het verzorgingsgebied van CarPro in de toekomst lopen van Best tot aan Weert. Wij houden u uiteraard op de hoogte van de vorderingen!